Ja det der pensionist tilværelse blev liiidt for kedeligt, så jeg er igen begyndt, at arbejde lidt, men nu på tidspunkter, der betyder, at jeg de dage først kommer hjem til spisetid.
Nu er det mere freelance jeg kommer til at arbejde, så det bliver periodisk, jeg ikke er hjemme.
Men inden jeg for alvor starter op, blev vi enige om, at Søren må mere på banen, mht til madlavning i perioder.
Så de sidste 2 uger har Søren været igang, med at lære at lave mad, så den kan stå klar, når jeg kommer susende hjem.
Ikke at han ikke kunne lave mad, men mere, at han lige fik det genopfrisket 😉
Her er lidt af hvad jeg lige har lært ham op i.
Tarteletter
Mørbradgryde
Variationer på div pastaretter
Okse spid
Fiske filet med lidt “pynt”
Så, som I kan se, så kan han sagtens, lave varieret mad 🙂
Nok om det.
men på falderebet af dette indlæg, skal I da lige have et ideoplæg, til en ret med hakket kylling
Det indlæg finder du her