Jeg tilstår blank at jeg alle dage har været dårlig til at sørge for at spise regelmæssigt.
Bevares jeg spiser altid morgenmad, og aftensmad, men det der midt i mellem måltid har jeg det svært med.
Enten glemmer jeg det, eller også er jeg ikke rigtig sulten.
Det har været et stort problem især når jeg er ude på demo fra eks 10-18 og så er ved at overfalde køleskabet efter hjemkomst.
Men nu er der sket en ændrig.
Jeg er begyndt at juice.
Jeg har haft flere juicemaskiner, og efter få dage har de befundet sig i bunden af et skab, mest fordi de var bøvlede at gøre rene, og SÅ spændende blev de ting jeg proppede i maskinen nu heller ikke.
Så blev jeg introduceret for slowjuiceren og så skete der noget.
Pludselig opdagede jeg her var en maskine der var nem at rengøre, og at jeg både kunne komme bær, nødder og sågar blade fra urtehaven i maskinen og få et godt resultat.
Tankerne om mandelmælk og soyamælk, lavet på egen juicemaskine var det der fik mig til helt at overgive mig.
Det skal også med at der var en rigtig god opskrifts bog med, til at få startet på den rigtige måde.
Oven i har jeg også fået mig en bog af Louise Lorang med 50 opskrifter på juicer.
Men efter jeg er kommet igang og erkendt at det vitterlig ikke tager mere end et par minutter at få maskinen gjort ren har jeg juicet hver dag.
Og efter at have afprøvet få opskrifter har jeg kastet mig ud i selv at lave mine egne juicer.
Og nu bugner vores køkkenbord og grøntsagsskuffe med grøntsager og frugt.
For jeg har fundet ud af at alt kan juices 🙂
Så de sidste rester af madspild er ikke eksisterende 🙂
Og bedst af alt…. nu får jeg frokost alle dage….i form af juice.
Og pulpen ( det der ikke blev til juice) jo det kan sørme også bruges, i alt fra frikadeller, kage og brød.
Så det er en total win win.
Her mit morgen glas, med:
Rødbede, gulerod, appelsin, peberfrugt, galangarod, solbær ( optøet fra frost) og ½ æble der alligevel ikke er blevet spist.
Og i køleskabet står en flaske med resten af denne mixtur som jeg så kan drikke til aften….for Søren har aftenvagt, så den varme mad spises idag kl 13.
Og har jeg en demo dag, sørger jeg for at have minimum ½ l juice med på arbejde.