Grill Amok.dk

Krondyr hakkebøf med pasta

Jeg købte for nogle uger siden, noget billigt krondyrkød i tern i Netto.
_DSC0356
Jeg testede en af pakkerne for en uges tid siden. Den blev brugt som en gryderet, og blev god som simre ret.

Idag havde vi mere lyst til hakkebøf.
Så den næste pakke blev hakket.
_DSC0422_DSC0423_DSC0425
Blev derefter håndrørt med lidt krydderier
– tørret karl Johan svampe
– 2 enebær
– 1 tsk Sumak
– 1 tsk maldon salt

Svampe og enebær blev knust i denne billige kaffekværn, som jeg har købt for år tilbage til at kværne/knuse svampe i.
_DSC0427 _DSC0428
Sumak kan du købe i næsten alle etniske butikker
_DSC0429
Og når disse 3 ingredienser var rørt i kom jeg salt i farsen.
Lad det hvile i min. ½ time.
Da jeg havde lyst til at lave dem anderledes end bare alm hakkedrenge blev de sådan
_DSC0431 _DSC0432
_DSC0433 _DSC0434
Og kom på grillen ved 200 grader ved indirekte varme i ca 15 minutter
_DSC0435
I køkkenet blev der kogt pasta og bælget lidt ærter.
Og sådan så min tallerken ud, efter den lige var blevet toppet med lidt pesto og parmesan
_DSC0437

MUMS atter et let og lækkeret måltid

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5