Jeg købte for nogle uger siden, noget billigt krondyrkød i tern i Netto. Jeg testede en af pakkerne for en uges tid siden. Den blev brugt som en gryderet, og blev god som simre ret.
Idag havde vi mere lyst til hakkebøf.
Så den næste pakke blev hakket.
Blev derefter håndrørt med lidt krydderier
– tørret karl Johan svampe
– 2 enebær
– 1 tsk Sumak
– 1 tsk maldon salt
Svampe og enebær blev knust i denne billige kaffekværn, som jeg har købt for år tilbage til at kværne/knuse svampe i.
Sumak kan du købe i næsten alle etniske butikker
Og når disse 3 ingredienser var rørt i kom jeg salt i farsen.
Lad det hvile i min. ½ time.
Da jeg havde lyst til at lave dem anderledes end bare alm hakkedrenge blev de sådan
Og kom på grillen ved 200 grader ved indirekte varme i ca 15 minutter
I køkkenet blev der kogt pasta og bælget lidt ærter.
Og sådan så min tallerken ud, efter den lige var blevet toppet med lidt pesto og parmesan
MUMS atter et let og lækkeret måltid