Grill Amok.dk

Tykstegsbøf

Jeg lå "lig" derhjemme med den ondeste forkølelse, så min dejlige mand fik lov at handle ind, og kom hjem med et par tyktstegsbøffer , som han havde fundet i et supermarked.
Nu ved man jo aldrig om de kommer fra en gammel ko eller en kødokse. 
Så derfor får den slags altid denne behandling her hos mig

Kødet blev taget ud af pakkerne
 
Derefter fik de lidt krydderiblanding på begge sider

Og for at sikre mig at kødwet blev mørt og til at tygge, fik de en omgang med dette mordvåben

Man kan til nød bruge en kødhammer i stedet.
Men denne lille satan sikrer at fibrene bliver skåret igennem og at krydderierne kommer godt ind i kødet

Nu fik de så lov at hvile i køleskabet til næste dag.
Her blev kødet taget ud af køleskabet og fik lov at ligge ½ time ved stuetemperatur.
Så blev grillen sat til direkte varme ca 240 grader
Og bøfferne kom på og fik knap 2 minutter på hver side.


Inde i køkkenet blev der kogt kartofler og en færdig Spicy grillsauce blev varmet

Og serveret med en færdig lavet grøntsalat tilsat lidt valnødder og gode krydderier
 

Serveret med en god øl til

Ja så blev det et helt hæderligt måltid til at samle kræfter på

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5