Grill Amok.dk

Stegt flæsk

Jeg har købt en ny, og noget større pillegrill.
Den kommer du til at høre meget mere om efter DM i grill, som løber af stablen , under dyrskuet i Roskilde fra 31 maj og frem til og med 2 juni.
Pt er jeg ved at lære den bedre at kende.
Men hvis du vil vide lidt mere om denne nye upcoming danske grill så kan du læse lidt om den her
I dag fik jeg en god aha oplevelse, mht til grillens størrelse, men det kommer vi til.

Jeg undgår helst de forskårne stykker svinebryst til stegt flæsk, da de ofte er alt for tynde, efter min mening.
Så i stedet køber jeg et stykke brystflæsk og skærer det i skiver der bedre passer til mig.

Sådan var det også i dag.
Jeg fik slagteren til at skære mig dette stykke.
Det var rigeligt til 3 personer

Det blev skåret i passende skiver

Grillen blev kørt frem og temperaturen sat til 220 grader

Nu kommer det fede
Grillen har en meget stor overflade

Så det var ingen sag at ligge mit flæsk på bageovnens rist og sætte den oven på bagepladen

her lå mit flæsk i knap 40 minutter …blev vendt efter 20 minutter

Og så var det tid at servere valgflæsk 😀

Velbekomme

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5