Grill Amok.dk

Sprøde løgringe – Onien rings

Løg er jo en dejlig grøntsag 
Og ud over bløde løg kan man lave dem på mange andre måder.
Her får du en opskrift på lækre sprøde løgringe.

Du skal bruge
1 stort eller 2 mellemstr løg pr person
Resten af ingredienserne er nok til løg til 4 personer

-2½ dl hvede mel
-1 tsk salt
-1 tsk bagepulver
-1 æg
-2 dl mælk
-1 tsk krydderi ( jeg bruger røget paprika)
-2-3 dl panko ( eller hvis du ikke har, kan du bruge rasp)
-Fritureolie ( så meget du nemt kan dække dine løgringe i olien)
-1 rist til at løgene kan dryppe af på …eks bageristen med en bage plade under.
-Og godt med engangs handsker 🙂

Start med at pille løgene og skær dem i tykke skiver.

Pil de yderste ringe fra hinanden og gem de mindste til en anden ret.

Kom mel, salt og bagepulver i en egnet beholder.

Bland det godt.
Dyp de enkelte ringe i melblandingen og sæt dem på et skærebræt
 
Når alle ringe er duppet kommer du mælken i resten af melblandingen, og rører det godt igennem

Derefter krydderi ( her blev det røget paprika)

Til sidst  1 æg

Rør atter godt igennem, så det ser sådan ud.

Dyp nu ringene i denne masse, få stykker af gangen.

Stil dem derefter på en rist så de kan dryppe lidt af

Når alle ringe har været i “bad” finder du et egnet  fad hvor du hælder pankoen i.

Kom derefter de enkelte løgringe i pankoen

Stil dem igen på et skærebræt og tænd for olien på 180 grader.
Når olien er klar kommer du så mange løgringe i olien som der kan ligge uden de støder sammen

Giv dem 3-4 minutter i olien og tag dem derefter op

Server dem mens de endnu er lune

God fornøjelse

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5