En gang i mellem kan en almindelig flæskesteg godt være liiidt kedelig. Men ved at peppe den lidt op bliver det en pludselig en helt anden oplevelse.
Jeg starter med at snitte en flæskesteg ud til en lang “pølse”
Dvs start med at skære langs kanten af fedtet,
Skær så videre til du har en lang strimmel:
Smør en let lag pesto på
også på overfladen af den yderste “snip”
Rul derefter stegen sammen og bind den.
Slut af med et godt lag salt
Kom den på grillen ved 200 grader ( husk vandbad under stegen) INDIREKTE VARME
Når kernetemperaturen nærmer sig 55 grader , tager du væden ud af fadet, og styrer grillen ind til 230 grader.
Væden kan du bruge til sovs.
Lad kødet stege videre til 63 grader.
Tag den af grillen og lad den hvile mens du færdiggør sovs og andet
Skær den ud i pæne skiver
På fanesiden gris finder du andre udgaver af flæskesteg med fyld
Velbekomme
Kategori: