Grill Amok.dk

Rullesteg med pesto

En gang i mellem kan en almindelig flæskesteg godt være liiidt kedelig.
 Men ved at peppe den lidt op bliver det en pludselig en helt anden oplevelse.

Jeg starter med at snitte en flæskesteg ud til en lang “pølse”
Dvs start med at skære langs kanten af fedtet,
 
Skær så videre til du har en lang strimmel:
 
Smør en let lag pesto på

også på overfladen af den yderste “snip”

Rul derefter stegen sammen og bind den.

Slut af med et godt lag salt

Kom den på grillen ved 200 grader ( husk vandbad under stegen) INDIREKTE VARME

Når kernetemperaturen nærmer sig 55 grader , tager du væden ud af fadet, og styrer grillen ind til 230 grader.
Væden kan du bruge til sovs.
Lad kødet stege videre til 63 grader.

Tag den af grillen og lad den hvile mens du færdiggør sovs og andet
Skær den ud i pæne skiver

På fanesiden gris finder du andre udgaver af flæskesteg med fyld 

Velbekomme

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5