Grill Amok.dk

Rullesteg low and slow

Under årets DM i grill fik jeg lidt af en AHA oplevelse.
Den slagter jeg filmede sagde undervejs i opskæringen, at han gav svinekød en lavere kernetemperatur end jeg er vant til.
Så da jeg igår stod med et stykke kød jeg normalt plejer at hakke besluttede jeg at prøve hans anbefaling og i stedet grille det low and slow.

Jeg havde fundet dette stykke frem
Det så sådan ud på den ene side

Og sådan på den anden

Det blev rubbet på begge sider med denne rub

Nu kom det til at se sådan ud

Det blev rullet sammen og snørret


Lagt på køl i 1 time.
Grillen blev startet og styret ind til 125 grader INDIREKTE varme, og kødet lagt på

Da kødet ramte en kernetemperatur på 60 grader blev det taget af ( dette stykke tog ca 1½ time at nå den temperatur)


Jeg smagte på et stykke, nøøøj hvor var det lækkert og meget saftigt.
Jeg måtte selvfølgelig skære lidt fedt af, men det var til at leve med

Jeg var stadig flad efter 4 hektiske DM dage, så tilbehøret blev færdig købte flødekartofler og lidt salat

Velbekomme

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5