Grill Amok.dk

Røsti med blæretang

Har du nogensinde prøvet at lave dine egne røsti ?
Og sågar blande lækker tang i dem ? 
Det får du nu en opskrift på.

Retten er baseret på 2 personer, så er i flere ganger du bare opskriften op 🙂
Du skal bruge:

2 bagekartofler
1 lille løg
1 fed hvidløg
4-5 gram tørret blære tang ( du kan også bruge en af de andre tørrede tang til denne opskrift)
krydderier
Salt

Start med at veje tangen og kom den i kold vand i minimum 5 minutter
 
Derefter koger du lidt vand i en gryde og giver tangen et opkog på 1½-2 minutter. De kan give nogle knæk lyde, men det er helt naturligt
 
Tag dem op og kom dem i koldt vand.
Mens de ligger der skræller du dine kartofler og river dem groft
Vrid alt den væde du overhovedet kan få ud af dem, Brug eks et viskestykke

Skær løg og hvidløg i små tern

Tag tangen op af det kolde vand og kom den i en lille hakker….du kan også gøre det i hånden

Vrid lige kartoflerne en ekstra gang og kom dem i en skål.

Tilsæt løg, hvidløg og tang.
Top det op med krydderier og salt
Eks
1 tsk af hver af disse to

Bland det hele godt

og gør en pande klar ved middel varme og form røstien til 4 lige store stykker

Vend dem når de er blevet faste i bunden.
Vend dem gerne et par gange, så de er helt gennemstegt
I går blev røsti serveret til hjemmelavede fiskefrikadeller og lidt lækker færdig lavet tang salat

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5