Grill Amok.dk

Rødspættefiletter med serrano skinke

For et par dage siden viste Søren mig en reklame på færdig rullede rødspættefiletter med bacon omkring.
 Jeg sad lidt og tænke over det i bilen efterfølgende og besluttede, at det måtte jeg da prøve om vi ikke selv kunne lave.
 Jeg besluttede, at det skulle prøves næste tirsdag, som er vores faste fiske dag.
 Men jeg var lidt bekymret for om bacon ville gøre sådan nogle rødspættefiletter for salte, så her er hvad jeg fandt på.

Til 2 personer:
1 pakke rødspættefiletter
1 pakke serrano skinke

Lidt krydderier uden for meget salt
Jeg havde købt denne i en Aldi i Tyskland da jeg var til WBQA danmarks DM i grill i starten af juli og besluttede at pensle kødet let med lidt af denden


derefter blev de rullet sammen

omviklet med serrano

I et fad som dette ( de fås også som foliebakker)

På trægrillen ved 110 grader i ca 25 minutter



Serveret med nye kartofler, kryddersmør og hjemmelavet Tzatziki ( den opskrift finder du her )


Om det smagte godt ?

Velbekomme

 

Kategori:

Én anmeldelse

  1. Bente

    Ser virkelig lækkert ud, det må prøves. 😉

    Star

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5