Grill Amok.dk

Rabarber kompot med et tvist

Jeg fik en kæmpe portion rabarber tidligere på sommeren, så der ligger stadig mange kilo i fryseren og i dag fik jeg lyst til at lave kompot med et tvist.
Og helt ærligt ....mums det smager godt.
Denne portion svarer til et glas på ca ½ l

Jeg brugte:

500 gram rabarber skåret i ca 2 cm lange stykker
125 gram muscovado rørsukker
½ tsk lakridspulver
4-5  timiankviste ( gerne de helt bløde af slagsen )
1 grillegnet fad
stanniol til at dække fadet med
Eller en römertopf ( du har gennemvædet med vand i 20 minutter.

Start med at tø dine rabarber op/ eller lige hentet ind og renset og skåret i ca 2 cm lange stykker

Tænd grillen og styr den ind på 200 grader indirekte varme

Bland muscovado rørsukker med lakridspulveret

Kom rabarberstykkerne i bundet af fad/ Römertopf

drys timian ud over rabarberne ( fjern de længste kviste inden du kommer dem i)

derefter drysses  muscovado rørsukkerblandingen ud over.

Tætn fadet/ låg på Römertopf og stil den i grillen i 20 minutter.

Tag fadet ud af grillen og kom det på glas

God fornøjelse

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5