Grill Amok.dk

Porchetta på pillegrill

Flere har kontaktet mig om hvordan man griller en porchetta på pillegrillen.
Jeg gav det råd at følge mine gamle anvisninger på andre grill.
Men 2 er nu vendt tilbage med at de måtte bruge ovn for at få sværen sprød.Ja den slag kan jeg da ikke have siddende på mig.
Så jeg kontaktede en af mine grill venner der lige gav mig et par tip.

Så her er en udgaver der fungere 😀

Jeg købte en billig færdig snørret til forsøget, og den var færdig efter ca 3 timer
En større tager længere tid 😉

Først blev brødhylden lige sat i ( det var det trick jeg fik 🙂 )
Og grillen blev sat til HIGH
Da den havde nået 150 grader begyndte jeg at fylde den.
Først kom jeg et fad med vand og lidt krydderurter ind i grillen

Og derefter porchettaen

Her lå porchettaen i ca 45 minutter mens den blev vendt et par gange.
Nu var skindet rimelig sprødt.
Og grillen blev derefter sat til 130 grader og porchettaen kom ned på grillristen og fadet med væde røg ind og blev senere kogt lidt ind så jeg havde en god basis til sovs.

da stegen var nået til 67 grader hev jeg den igen op på brødhylden og satte igen grillen på HIGH
20 minutter efter var stegen på 72 grader og blev hevet af



og fik lov at hvile i 20 minutter.


Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5