Grill Amok.dk

Nem chokolademousse

Jette Bjærge
Opskrift af
20 minutter
| Portioner: 2 personer
Jeg fik pludselig en vild lyst til at lave dessert .............½ time før maden skulle stå på bordet........... så det var med at være kreativ.
Jeg kom i tanke om jeg havde købt ½ l fløde igår ( Søren har fridag i morgen, så han skal forkæles med citronfromage til dessert ) men det skal jeg ikke bruge al det indkøbte fløde til, så jeg tog 1 dl og lavede dette

Til 2 personer

1 dl piskefløde
50-60 gram god 70% chokolade
grofthakkede hasselnødder, og lidt syltede frugter ( jeg brugte syltede appelsinskaller jeg havde over efter Jul), men du kan også bruge tørrede frugter, som eks figner, rosiner eller dadler.

Hak chokoladen i små stykker
Kom fløden i en gryde.
Varm op til det lige begynder at boble.
Hiv gryden af varmen og kom chokolade stykkerne i.
Rør let i det til al chokoladen er smeltet.
Kom det i en skål og stil det på køl i 15 minutter.
1-_DSC0276_7953
Tag det ud af køleskabet og rør i det med en gaffel eller ske så det det bliver lidt luftigt.
Kom det i 2 glas og server hasselnødder og frugt oven på.
1-_DSC0282_7959

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5