Grill Amok.dk

Medister på pillegrill

En god medister smager altid bedre, når man har lavet den på grillen 

Det er såre enkelt at grille dem på grillen.
Her er 2 udgaver
Udgave 1
Kom pinde i pølsen/erne  så de nemt kan sættes på grillen/ vendes / og tages af grillen.
Hvis du bruger træpinde ( eks blomsterpinde) …så kom den i vand i 20 minutter inden du kommer dem i kødet …så de ikke brænder)


Tænd grillen og stil den til 195-200 grader  Og kom dem så på grillen ( indirekte varme)

Vend dem efter 15 minutter og giv dem yderligere ca 10 – 15  minutter på den anden side

Udgave 2.
kom bacon omkring medisterpølsen.
Ca ½ kg medister kræver ca 150 gram bacon


Kom pinde i

Og læg den/dem på grillen ved 200 grader ( indirekte varme)

Giv dem ca 15 minutter på hver side


find selv på flere udgaver 🙂

Velbekomme

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5