Grill Amok.dk

Kyllingbryst med peberfrugt og svampesalat

Jette Bjærge
Opskrift af
55 minutter
Forberedelse: 30 minutter | Tilberedelse: 25 minutter | Portioner: 2 personer

Lige nu savner jeg foråret.
Alt er gråt i gråt.
Så lidt farver i maden skal der til.
Jeg lavede idag denne ret, og den er da fyldt med glade farver 🙂

 

2 kyllingbryst
grill krydderi
3 spsk olivenolie
150 gram østershatte ( du kan istedet bruge champignon)
1 rødløg
2 snackpeber i hver sin farve
1 bundt forårsløg
3 spsk hvid balsamicoeddike
2 spsk vand
1 smule sukker (hvad jeg kunne have mellem 2 fingre)
½tsk salt
sort peber
1 fed hvidløg
Lidt hakket persille.

Server det med kartofler eller ris.

Kyllingbrysterne fik lidt rub på begge sider og kom på køl ½ time.
1-_DSC0052_7731
Kødet blev lagt på grillen ved ca 230 grader på min gaskuglegrill.
1-_DSC0057_7736
Og vendt efter ca 12 minutter
1-_DSC0058_7737
Imens det hyggede sig på grillen blev grøntsagerne gjort klar
1-_DSC0055_7734
Østerhattene renses og skæres i mundrette bidder.
Rødløget pilles og skæres i silketynde løgringe
Snackpeberne renses  og strimles og skæres derefter i ca 4 cm lange stykker.
Forårsløgene renses og skæres i  skrå strimler.
Tænd en pande og kom 2 spsk olie på.

Mens panden bliver varm pisker du balsamico eddike, vand, sukker salt og peber sammen

Kom svampene på, når panden er hed.
Giv dem 3 minutter ved rimelig høj varme.
Tag dem derefter af og lig dem i en skål.
1-_DSC0061_7740
Kom en ny spsk olie på panden og kom løg og snackpeber på
Giv det også 3 minutter, men skru ned på ml høj og middelvarme.
1-_DSC0062_7741
Tilsæt forårsløg og lad dem få 1 minut
1-_DSC0063_7742
Kom svampene tilbage i panden og vend det hele rundt.
Hæld balsamico dressingen over, og lad det hele lige varme igennem.
Tag panden af blusset og pres et fed hvidløg i.
1-_DSC0065_7744
Server som bund og læg kyllingkødet oven på.
Drys persille over.
1-_DSC0067_7746

Velbekomme

 

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5