Grill Amok.dk

Kylling bryst indpakket i vingetang

Tang kan meget mere end blot give os nærende vitaminer, mineraler og Omega.
Eks kan vingetang bruges til at pakke kød og fisk ind i så det bevarer saft og kraft meget bedre.


I denne opskrift brugte jeg 4 gram vingetang

Dem kom jeg i vand i 20 minutter.
Brugte lidt tid på at få dem foldet helt ud, men det var tiden værd 🙂

Derefter blev nogle af disse lange lækre tang lagt på et spækkebrædt

Og et par kyllingebryster fik en dyb revne i midten

Og her især lagt oven på tang…her fik de så lige en god klat pesto i revnen

Pakket ind i tang og lagt i et stegefad der lige var sprayet med lidt fedtstof

stegt ved 180 grader i 40 minutter
Og nu så de sådan ud

Serveret med lidt pasta og et par skefulde neutral philadephia ost rørt op med 1 tsk tang krydderi original.

Da jeg havde pakket mine kyllingbryster ind i tang, var der stadig lidt tang tilbage.
Så det blev lagt i vand i en beholder med låg , og stillet i køleskabet.
Her kan det holde sig i op til en uge, men så længe får det ikke lov at ligge.
For jeg vil bruge det sammen med en hokaido i løbet af weekenden 😉

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5