Grill Amok.dk

Krondyr krebinetter med kartoffelmos og stuvede svampe

Jeg havde taget endnu en pakke krondyr filet op af fryseren.
Da jeg fik pakket kødet ud erfarede jeg der i det ene stykke var rigtig mange hinder.
Så jeg besluttede at hakke kødet, så vi ikke skulle kæmpe med en træls oplevelse.
_DSC0041
Og da det var hakket tænkte jeg hvorfor ikke prøve at lave noget jeg aldrig har prøvet, …at skabe krebinetter af vildtkød
Her er min nyopfundne opskrift

Kronvildt krebinetter

400 gram hakket kronvildt
 125 gram bacon
 3/4 tsk salt
 evt ønskede krydderier 
 1 lille fint revet løg 
 2 æg
 
 Rør først kød og bacon sejt med salt
 tilsæt derefter: 
 -evt krydderier
 -revet løg
 og 1 æg
 Rør det sammen til det føles fast 
 Rør derefter endnu 1 æg i, og rør endnu en gang meget grundigt, til det igen føles fast.
 Stil det på køl i minimum 30 minutter

_DSC0043 
Jeg viser herunder hvordan jeg fik lavet ensartede krebinetter med min kødpresser

Start med med at komme lidt mel i hullerne.
Du behøver ikke være bange for at komme for meget i…det falder bare af når de er ude af formen.
_DSC0044-001
Kom derefter kød i og glat kødet ud med våd hånd
_DSC0045
Drys lidt mel oven på
_DSC0046
Pres sammen
_DSC0047
_DSC0048
Vend den ud på et skærebrædt og puder dem ekstra
_DSC0049
_DSC0050
Idag røg de på min plancha ved middelvarme
_DSC0051
Blev vendt et par gange over ca 10 minutter
_DSC0054
Serveret med flødestuvede champignon …i mangel på findesteder for kantareller, og kartoffelmos
_DSC0055
_DSC0056
_DSC0057
_DSC0058
Mums de blev gode

Velbekomme

 

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5