Grill Amok.dk

Krebinetter af marineret svinemørbradkød

Opskrift af
min 6:30 timer
Forberedelse: 10 minutter | Tilberedelse: 25 minutter | Portioner: 2
Igår lavede jeg marineret svinemørbrad indlægget finder du her
Men vi er jo kun 2 personer, og med bimørbrad som vedhæng var der rigeligt tilbage til at jeg kunne hakke resten til et par pæne krebinetter.
Og da jeg havde halvdelen af marinaden tilbage valgte jeg at skære restkødet ud i tern og lade det marinere i dette frem til jeg skulle lave mad idag.
Og det var en rigtig god overraskelse at sætte tænder i disse krebinetter

Først blev kødet som beskrevet skåret i små stykker og marineret i resten af marinade.
Her til middag ( manden har igen igen aftenvagt) blev kødet hakket.
1-_DSC0233_7910 1-_DSC0234_7911
Jeg hev de marinede hvidløg med i gennem kødhakkemaskinen, og formede kødet til 2 krebinetter, nogen kalder dem karbonader…men det er det samme 😉
1-_DSC0236_7913
Idag blev de vendt i rasp…var gået ud for panko 🙁
og kom på en pande ved middelvarme i ca 5 minutter på hver side ( kunne have været på grillpanden, men det blev det ikke idag)
Jeg kogte en portion ris til og sørme om ikke en jeg idag for en gang skyld lavede en opbagt sovs og kom godt med hele grønne peber i, og smagte den til med en stor tsk sennep…. pt min ynglings af slagsen
1-_DSC0237_7914
Lavede en hurtig salat af finthakket spidskål, peberfrugt og forårsløg.
Blandede det med nogle tsk oliventapenade 🙂
Og sådan så min tallerken ud
1-_DSC0239_7916
Sovs
1-_DSC0240_7917
Salat
1-_DSC0241_7918
Og en meget velsmagende krebinet
1-_DSC0242_7919

Velbekomme

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.