Grill Amok.dk

Kødroulade med feta og majs lavet på pillegrill

En gang i mellem ændrer en dag sig, så man lige må gribe til en hurtig løsning.
I dag var det en af de dage 😀
Egentlig var det mig der skulle komme træt hjem efter arbejde,…men jobbet blev aflyst, så jeg havde pludselig en ekstra fridag.
Så på vej hjem igen handlede jeg lidt ind til aftensmad.
Og det blev så denne ret:

Retten er til 2-3 personer, så øg mængden i forhold til din husholdning.

350 gram hakket kød ( i dag blev det ½ kalv og flæsk, men du kan bruge alle slags kød)
1 pakke bacon 150 gram
1 spsk lækre krydderier ( her blev det southwest Cajun)
1 anelse salt ( max 1/4 tsk)
150 fetaost ( helst en der kan smuldres)
evt lidt pulveriserede tørrede karl Johan.

Start med at røre krydderier/salt og kød sammen
 
Stil det til hvile i 20 minutter.

Læg witawrap ud på bordet og kom bacon skiver på

Mas kødet ud over på baconskiverne …sikre dig at du friholder en god kant, så rullen bagefter kan rulles helt sammen

Kom derefter smuldret feta ost oven på.

Og derefter lidt tørret pulveriseret Karl Johan

Rul det derefter sammen

Og luk enderne.

Kom det evt igen på køl til grillen er klar.
Kør grillen op til 190 grader indirekte varme, og giv det ca 45 minutter. ( Jeg brugte Smoke knappen og styrede grillen op på 190 grader)

Jeg valgte også at servere majs til.
De fik først en time i koldt vand og kom derefter ud på grillen sammen med kødet i 45 minutter.
Og du kan roligt ligge det ind allerede mens grillen starter op

Vil du spare strøm så kom også dine nye kartofler i grillen og lad dem få ( i dag blev det 40 minutter…havde grillen kørt ved eks 220 grader havde de fået ca 20-25 minutter.
 

Så var maden klar


Og med lidt lækkert smør rørt med hvidløg og krydderurter Ummm

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5