Grill Amok.dk

Kød på slikkepind

En dag før Jul så jeg tilfældigvis en video film hvor man havde pakket kød inden i løgringe.

Endelig havde jeg en fridag og så skulle de afprøves
 Resultatet kommer her:

Du skal bruge:

  • Lidt salt
  • lidt peber
  • hakket persille
  • 1 æg
  • evt nogle gode krydderier
  • 400-500 gram hakket kød
  • løg …ikke for store
  • masser af bacon..minimum 2 pakker
  • ost gerne mini mozarella …hvis du vil have osten skal være flydende inden i

Start med at røre kødet med salt, peber, persille, æg, og evt krydderier
Jeg brugte en pakke vildtkød, men du kan bruge alle typer hakket kød til denne ret

1½ spsk af dette krydderi


Rør det let sammen….kødet må ikke blive sejt af saltet

Lad kødet hvile mens du gør løgene klar
Ca denne størrelse skal løgene have:

Snit top og bund af og pil løgene

Lav et snit ind til midten sådan her


Lirk derefter lagene af( hav ekstra løg i reserve hvis de første knækker
Beklager billeder er lidt sløret…sådan gør du

 Beregn ca 12 løgringe til 400 gram kød
Når du har nok ringe, tager du kødet ud af køleskabet igen

Og ligger små klumper på en skærebrædt

Kom ost inden i ( jeg brugte feta da jeg kun havde dette hjemme )

Rul kødet omkring osten

Og kom det inden i løgringene

pak dem derefter med bacon


Stik en pind i hver …stik dem ind i noget af løgringen

Kom dem på grillen ved 180 -200 grader indirekte varme i ca 30 minutter.
Brug gerne et fad med huller i, så de ikke “sopper” i bacon fedt.


Server dem med en god BBQ sauce og pommes frites …og en god salat på siden

Mine var lavet med feta så osten var fast

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5