Grill Amok.dk

Kalkunbryst på pillegrill

Jeg havde købt en pakke for marineret kalkunbryst.
Og som forventet var det delt i 2 stykker.
Så det passede mig fint.
For med en husstand på bare 2 personer ville et helt bryst alligevel blive delt i 2 stykker.

Det ene stykke blev taget ud af pakken
 
og fik derefter et snit.

Penslet med lidt pesto, og rullet sammen.

1 pakke bacon blev lagt sådan.

Og det sammenrullede bryststykke blev lagt oven på,

og penslet med den smule pesto der var løbet ud smurt oven på kødet.


Pillegrillen blev tændt og styret ind på 170 grader uden røg.
 
Da den efter ca 1 time havde nået en kernetemperatur på 71 grader blev den hevet af grillen


Serveret med lidt salat, kartofler og en karrysovs

Jeg bliver godt nok mere og mere glad for den grill, for nej hvor var det kalkunbryst saftigt og lækkert.

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5