Grill Amok.dk

Hokaido æblemarmelade

Lige nu bugner min have med æbler.
Så pt skal der syltes.
jeg fik efter at have set morgen tv lyst til at blande æbler med hokaido græskar.
Og det er blevet rigtig godt.

Knap 2 l marmelade:
600 gram hokaido frugt ( efter du har fjernet frø og det smattede inden i) ( ca ½ hokaido)
800 gram æbler ( uden kernehus)
2 spsk citronsaft
3½ dl vand
2½ tsk kanel
1 tsk ingefær
500 gram sukker
2 tsk melatin ( brugte den røde pakke)
2 spsk sukker (til at blande melatinen med)
atamon til at skylle glassene med

Du behøver ikke skrælle hokaidoen.
Jeg valgte dog at køre stykkerne gennem min kødhakker,

Og komme dem i en gryde sammen med æblestykkerne, som lige blev snittet i små tern.

Tilsæt
2 spsk citronsaft
3½ dl vand
Lad det små koge i ½ time.
Brug derefter stavblenderen til at sikre en ensartet mos.
Lad det simre 5 minutter og tilsæt så:
2½ tsk kanel
1 tsk ingefær
500 gram sukker evt mindre hvis dine æbler er meget søde.
Lad det simre i 5 minutter
Skru op så marmeladen koger.
Bland melatin og 2 spsk sukker og drys det ud over marmeladen.
Rør i marmeladen imens.
Lad det koge i 2 minutter, og bliv ved med at røre udervej.
Hæld marmeladen på atamon skyllede glas

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5