Grill Amok.dk

Hamburgerryg low and slow

Indrømmet pt laver jeg det meste af al min mad ved lav varme, også kaldet low and slow.
Jeg synes kødet smager bedre og er mere saftigt på den måde.

I dag gik det ud over en upumpet hamburgerryg …. ja de kan fås uden at være pumpet med vand og salt og smager bedre efter min mening.

den vejede 1 kg.
Først blev nettet fjernet og en marinade bestående af:

3 spsk brun farin
2 spsk tang sennep
2 spsk jack daniels
2 spsk BBQue sauce
en anelse piri piri

Blev rørt sammen

hamburgerryggen blev penslet med ½ delen af denne marinade

Og lagt på køl i 4 timer.
Grillen blev tændt på indirekte varme 100 grader, og kødet blev lagt i


Undervejs blev den penslet let hver ½ time med noget af marinaden

Efter 2 timer 15 minutter nåede en kernetemperatur på 63 grader, og blev taget af.


Mums det blev lækkert

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5