Grill Amok.dk

Gris møder hav

Ja indlægget skulle jo have en overskrift.
Og nu kan jeg ikke holde det hemmeligt længere.... jeg er blevet vild med at bruge tang i min mad.
Tang har så mange  gode ting i sig, både mht mineraler, omega og meget meget mere.
Og så smager det dejligt.
Heldigvis har jeg fundet en butik i min nærhed der sælger flere og flere af disse produkter.
Og lur mig om ikke det snart kommer i en butik nær dig.

I dette indlæg var det en klassiker der blev eksperimenteret med.
Nemlig Pulled pork

I stedet for de vanlige krydderiblandinger jeg plejer at bruge valgte jeg at bruge 3 spsk af hver af disse 2 tangkrydderier

Tang krydderi original ser sådan ud

Og den med Chili og hvidløg ser sådan ud

Krydderierne blev blandet i en skål og nakkefiletten blev rubbet med disse 2 og lagt på køl i 24 timer

Mandag aften blev min kamado grill tændt op og kødet lagt på med vandfad under, så fedtet havde noget at løbe ned i

Godt med røg og en temperatur på 90 grader natten over


Tirsdag morgen blev temperaturen hævet til 110 grader, og først på eftermiddagen yderlige til 125 grader.
Kl 17:30 var nakken nået de 94 graderog klar til at komme af grillen

da kødet var trukket kom jeg først nogle spsk af denne i det trevlede kød
 
og i stedet for æblemost, hældte jeg frisk lavet mirabellesaft i kødet.
Lod det trække 5 minutter, men jeg lige gjorde resten klar.
Og så blev dagens menu serveret sådan

først et tyndt lag af denne


Så kød og oven på …tangsalat

MUMS det var lækkert.
Det er ikke sidste gang jeg laver det på denne måde.
Håber mit indlæg kan inspirere dig 😀

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5