Grill Amok.dk

Fyldte koteletter ved low and slow

Hvis man vil have nogle gode tykke koteletter må man enten gå til slagteren, eller lave dem selv.
Her blev det nogen jeg lavede selv.

Jeg købte en stor flæskesteg igår og skar noget af den op til gode tykke koteletter


et par stykker blev brugt i dag til denne menu.
Sværen blev lige fjernet, men for at undgå de skulle blive tørre i “bunden” valgte jeg at lade fedtet blive på.
Start med at flække dem uden, at der går hul på kødet

Sådan

Jeg fandt på et tidspunkt en egnet holder til at sætte koteletter og andet i hos Funktiondesign , den hedder en Cordon Bleu rack .
Først fik koteletterne lidt rub på ydersiden og sat i holderen.
Her blev de fyldt med feta og en chilisauce jeg lige havde hjemme, men du kan fylde dem med hvad du ønsker.

Pillegrillen blev tændt og kødet kom omgående i grillen….så den 1. røg under opstart kom forbi kødet 😉

Så snart grillen var færdig med at røge blev den indstillet til smoke og styret til 130 grader.
Ca 1½ time efter jeg havde sat kødet i grillen var koteletterne nået en kerne temperatur på 60 grader, og grillen blev slukket.

Jeg lod dem blive i grillen i 5 minutter mens jeg lige pillede kartoflerne.
Og så kunne retten samles

Mums det blev godt

Velbekomme

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5