Ja egentlig er det bare kylling underlår.
Men søger du på drumsticks chicken dukker der et hav af opskrifter op.
Denne udgave giver en lidt sødlig udgave.
Der findes et hav af forslag til marinering af kyllinglår.
Så brug hvad du føler for.
Du får lige min her.
Marinade:
2 spsk olivenolie,
1 spsk god rub
Sauce til pensling:
3 spsk flydende honning
½ tsk paprika( gerne røget)
½ tsk hvidløgssalt
1½ tsk soya
Begynd med at marinere lårene.
Her blev det:
2 spsk god olivenolie og 1 spsk af denne rub, som blev rørt sammen.
6 kyllinglår blev lagt i en frysepose og marinaden blev hældt over kyllinglårene.
Et par tip:
1) Bøj det øverste af fryseposen ned over din hånd…. så undgår du marinaden måske “hænger” oppe på kanten.
2) pust lidt luft i fryseposen når lår og marinade er kommet i og luk den derefter. ( det sikrer du bedre kan masserede lidt marinade uden på lårene)
lad dem marinere i posen i køleskab i min. ½ time, men helst 3-4 timer.
Vend dem jævnligt.
tændt grillen og styr den ind på 180 grader.
Har du pillegrill, så brug SMOKE knappen og styr dem ind på 180 grader ( det giver dem en behagelig røget smag)
Kom lårene i et grill egnet fad
Sæt dem ind i grillen
Lad dem være i grillen i 20 minutter.
I mens blander du saucen til at pensle lårene med.
Efter 20 minutter tager du lårene ud af grillen og vender dem om og pensler dem.
Jeg vælger at komme lidt staniol omkring , så mine hænder ikke bliver aaalt for klister af marinaden
kom den igen i grillen i 10-12 minutter
Tag dem igen ud og vend dem om og pensel dem igen.
Ind i grillen igen i 10-12 minutter eller til de begynder at få farve
Server dem med hvad du lyster
Velbekomme