Grill Amok.dk

Chips lavet af savtang

Hvis du en dag ønsker at lave en vegetarisk suppe, og alligevel savner noget umami smag kan du med stor fordel bruge savtang som supplement.

Det er nemt at lave
Tag lidt savtang op af posen

Her brugte jeg 6 gram som er nok til 2 personer

og sæt en gryde på komfuret ved middel varme ( hvis dit komfur går fra 1-9 så sæt det på 6 eller 7)
Kom lidt neutral olie i bunden.

Når olien er varmet op kommer du tangen i gryden.

Rør i det hele tiden…de knitrer lidt 🙂
Lad dem være i gryden 1 minuts tid
Kom dem derefter op på et stykke bagepapir
Og giv dem lidt sesamfrø og nogle gode krydderier.
Eks


Lad dem køle ned og de er klar.
Eks til at servere i eks en hokaidosuppe

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5